Dearest: Vertaling en tekst - The Black Keys

De vertaling van Dearest - The Black Keys in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Dearest - The Black Keys in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Dearest

The Black Keys heeft een nieuwe liedje getiteld 'Dearest' afkomstig van het album 'Rave On Buddy Holly' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 15 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van The Black Keys

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als “Let’s Rock” / El Camino / Brothers / Thickfreakness / Delta Kream onthouden.

Audio en Video Dearest
van The Black Keys

Liedtekst Dearest
van The Black Keys

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Dearest bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Dearest" is geschreven door Prentice Herman Polk, Jr., Bo Diddley e Bob Gibson. Het label is "Fantasy Records". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van The Black Keys

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week