Lonely Boy: Vertaling en tekst - The Black Keys

De vertaling van Lonely Boy - The Black Keys in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Lonely Boy - The Black Keys in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Lonely Boy

We presenteren de tekst en de vertaling van Lonely Boy, een nieuw lied gecreëerd door The Black Keys afkomstig van het album 'El Camino' gepubliceerd Zaterdag 8 Juli 2023

De 11 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van The Black Keys

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: “Let’s Rock” / Brothers / Rave On Buddy Holly / Thickfreakness / Delta Kream.

Audio en Video Lonely Boy
van The Black Keys

Liedtekst Lonely Boy
van The Black Keys

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Lonely Boy bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Lonely Boy" is geschreven door Dan Auerbach, Patrick Carney e Danger Mouse. Het label is "Nonesuch". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van The Black Keys

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week