Little Black Submarines: Vertaling en tekst - The Black Keys

De vertaling van Little Black Submarines - The Black Keys in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Little Black Submarines - The Black Keys in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Little Black Submarines

The Black Keys heeft een nieuwe liedje getiteld 'Little Black Submarines' afkomstig van het album 'El Camino' gepubliceerd Zaterdag 8 Juli 2023 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 11 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van The Black Keys

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als “Let’s Rock” / Brothers / Rave On Buddy Holly / Thickfreakness / Delta Kream onthouden.

Audio en Video Little Black Submarines
van The Black Keys

Liedtekst Little Black Submarines
van The Black Keys

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Little Black Submarines bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Little Black Submarines" is geschreven door Patrick Carney, Dan Auerbach e Danger Mouse. Het label is "Nonesuch". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van The Black Keys

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week