Hasta Que Me Olvides: Vertaling en tekst - Luis Miguel

De vertaling van Hasta Que Me Olvides - Luis Miguel in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Hasta Que Me Olvides - Luis Miguel in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Hasta Que Me Olvides

We presenteren de tekst en de vertaling van Hasta Que Me Olvides, een nieuw lied gecreëerd door Luis Miguel afkomstig van het album 'Aries'

Dit is de lijst van de 9 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Luis Miguel

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Busca Una Mujer / Barcelona Gold / Fiebre de amor / Mis romances / Romance.

Audio en Video Hasta Que Me Olvides
van Luis Miguel

Liedtekst Hasta Que Me Olvides
van Luis Miguel

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Hasta Que Me Olvides bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Hasta Que Me Olvides" is geschreven door Juan Luis Guerra. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Luis Miguel

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week