Crawling Kingsnake: Vertaling en tekst - The Black Keys

De vertaling van Crawling Kingsnake - The Black Keys in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Crawling Kingsnake - The Black Keys in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Crawling Kingsnake

We presenteren de tekst en de vertaling van Crawling Kingsnake, een nieuw lied gecreëerd door The Black Keys afkomstig van het album 'Delta Kream'

Dit is de lijst van de 10 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van The Black Keys

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als “Let’s Rock” / El Camino / Brothers / Rave On Buddy Holly / Thickfreakness onthouden.

Audio en Video Crawling Kingsnake
van The Black Keys

Liedtekst Crawling Kingsnake
van The Black Keys

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Crawling Kingsnake hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Crawling Kingsnake" is geschreven door Bernard Besman e John Lee Hooker. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van The Black Keys

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week