Sleepwalk: Vertaling en tekst - Kshmr

De vertaling van Sleepwalk - Kshmr in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Sleepwalk - Kshmr in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Sleepwalk

We presenteren de tekst en de vertaling van Sleepwalk, een nieuw lied gecreëerd door Kshmr afkomstig van het album 'The Lion Across the Field'

Dit is de lijst van de 12 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van KSHMR

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Club Life, Vol. 4 - New York City / Harmonica Andromeda onthouden.

Audio en Video Sleepwalk
van Kshmr

Liedtekst Sleepwalk
van Kshmr

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Sleepwalk bevatten.

KREDIETEN

Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.