Gold On The Ceiling: Vertaling en tekst - The Black Keys

De vertaling van Gold On The Ceiling - The Black Keys in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Gold On The Ceiling - The Black Keys in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Gold On The Ceiling

Gold On The Ceiling is de nieuwe single vanThe Black Keys afkomstig van het album 'El Camino' gepubliceerd Zaterdag 8 Juli 2023.

De 11 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van The Black Keys

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als “Let’s Rock” / Brothers / Rave On Buddy Holly / Thickfreakness / Delta Kream onthouden.

Audio en Video Gold On The Ceiling
van The Black Keys

Liedtekst Gold On The Ceiling
van The Black Keys

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Gold On The Ceiling bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Gold On The Ceiling" is geschreven door Danger Mouse, Patrick Carney e Dan Auerbach. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van The Black Keys

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week