Vertaling in Nederlands van de teksten van de buitenlandse liedjes - BeatGOGO.nl

Wires And Sparks, album van Pati Yang: lijstvan de liedjes envertaling tekst

Informatie over het album Wires And Sparks van Pati Yang

Pati Yang heeft eindelijk Woensdag 24 Februari 2021 zijn nieuwe album uitgebracht, genaamd Wires And Sparks.
Patrycja Hilton (geboren Grzymałkiewicz; geboren 26 maart 1980), professioneel bekend als Pati Yang, is een Poolse singer-songwriter. Pati Yang werd geboren in Polen in 1980. Ze bracht de eerste 7 jaar van haar leven door met toeren, toen haar moeders partner Jan Borysewicz was. Haar debuut, Jaszczurka, werd uitgebracht door Sony Music in 1998. Ze verhuisde in 2001 naar Londen en werkt sindsdien samen met haar man Stephen Hilton. In 2003 verscheen ze op David Holmes 'score voor Michael Winterbottom's Code 46. In 2005 keerde Yang terug met haar tweede soloalbum, Silent Treatment. Opgenomen in… Patrycja Hilton (geboren Grzymałkiewicz; geboren 26 maart 1980), professioneel bekend als Pati Yang, is een Poolse singer-songwriter. Pati Yang werd geboren in Polen in 1980. Ze bracht de eerste 7 jaar van haar leven door met toeren, toen haar moeders partner Jan Borysewicz was. Haar debuut, Jaszczurka, werd uitgebracht door Sony Music in 1998. Ze verhuisde in 2001 naar Londen en werkt sindsdien samen met haar man Stephen Hilton. In 2003 verscheen ze op David Holmes 'score voor Michael Winterbottom's Code 46. In 2005 keerde Yang terug met haar tweede soloalbum, Silent Treatment. Silent Treatment werd opgenomen in Air Studios in Londen en kreeg lovende kritieken in Polen en leverde Yang een uitnodiging op om Depeche Mode in Warschau in 2006 te steunen. Yang en Hilton namen in 2007 ook een album op als FlyKKiller. Yang's nieuwe album komt uit in 2018.
Dit is de lijst van de 9 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.
Hier is een lijstje met de liedjes die Pati Yang zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Breaking Waves
  • Take A While
  • Kiss It Better
  • Fold
  • Hold Your Horses
  • Let It Go
  • Revolution Baby
  • Darling
  • Wires And Sparks

Sommige teksten en vertalingen van Pati Yang