V. Litany Of The Yearning: Vertaling en tekst - Nicholas Lens & Nick Cave

De vertaling van V. Litany Of The Yearning - Nicholas Lens & Nick Cave in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van V. Litany Of The Yearning - Nicholas Lens & Nick Cave in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

V. Litany Of The Yearning

We presenteren de tekst en de vertaling van V. Litany Of The Yearning, een nieuw lied gecreëerd door Nicholas Lens & Nick Cave afkomstig van het album 'L.I.T.A.N.I.E.S'

De 11 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Audio en Video V. Litany Of The Yearning
van Nicholas Lens & Nick Cave

Liedtekst V. Litany Of The Yearning
van Nicholas Lens & Nick Cave

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van V. Litany Of The Yearning bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "V. Litany Of The Yearning" is geschreven door Nick Cave e Nicholas Lens. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.