Science/visions: Vertaling en tekst - Chvrches

De vertaling van Science/visions - Chvrches in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Science/visions - Chvrches in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Science/visions

Chvrches heeft een nieuwe liedje getiteld 'Science/visions' afkomstig van het album 'The Bones of What You Believe' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • ZVVL

Andere albums van Chvrches

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Love Is Dead / DEATH STRANDING: Timefall.

Audio en Video Science/visions
van Chvrches

Liedtekst Science/visions
van Chvrches

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Science/visions bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Science/visions" is geschreven door Iain Cook, Martin Doherty e Lauren Mayberry. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Chvrches

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week