Someone Who Needs Me: Vertaling en tekst - Bob Sinclar

De vertaling van Someone Who Needs Me - Bob Sinclar in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Someone Who Needs Me - Bob Sinclar in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Someone Who Needs Me

We presenteren de tekst en de vertaling van Someone Who Needs Me, een nieuw lied gecreëerd door Bob Sinclar afkomstig van het album 'Ibiza Residence 2016'

Het album bestaat uit 2 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Bob Sinclar

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Effective Gold / Disco Crash / Made In Jamaica / Western Dream onthouden.

Audio en Video Someone Who Needs Me
van Bob Sinclar

Liedtekst Someone Who Needs Me
van Bob Sinclar

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Someone Who Needs Me bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Someone Who Needs Me" is geschreven door . Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.