Hanging On: Vertaling en tekst - Ellie Goulding

De vertaling van Hanging On - Ellie Goulding in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Hanging On - Ellie Goulding in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Hanging On

Ellie Goulding heeft een nieuwe liedje getiteld 'Hanging On' afkomstig van het album 'Halcyon Days' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 1 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Ellie Goulding

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Halcyon / Bright Lights / Halcyon Days / Delirium / NOW That’s What I Call Music! Vol. 72 / Soundtracks / Brightest Blue.

Audio en Video Hanging On
van Ellie Goulding

Liedtekst Hanging On
van Ellie Goulding

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Hanging On bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Hanging On" is geschreven door Active Child, Ariel Rechtshaid e Tinie Tempah. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Ellie Goulding

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week