Everybody Hurts: Vertaling en tekst - Paul Anka

De vertaling van Everybody Hurts - Paul Anka in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Everybody Hurts - Paul Anka in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Everybody Hurts

Everybody Hurts is de nieuwe single vanPaul Anka afkomstig van het album 'Rock Swings'.

Dit is de lijst van de 14 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Smells Like Teen Spirit

Andere albums van Paul Anka

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Diana (Paul Anka Sings His Greatest Hits) / Paul Anka Sings His Big 15 / Anka onthouden.

Audio en Video Everybody Hurts
van Paul Anka

Liedtekst Everybody Hurts
van Paul Anka

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Everybody Hurts bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Everybody Hurts" is geschreven door Michael Stipe, Bill Berry, Mike Mills (R.E.M.) e Peter Buck. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.