Keep On Chooglin’: Vertaling en tekst - Creedence Clearwater Revival

De vertaling van Keep On Chooglin’ - Creedence Clearwater Revival in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Keep On Chooglin’ - Creedence Clearwater Revival in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Keep On Chooglin’

Creedence Clearwater Revival heeft een nieuwe liedje getiteld 'Keep On Chooglin’' afkomstig van het album 'Bayou Country' gepubliceerd Maandag 3 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 11 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Proud Mary

Andere albums van Creedence Clearwater Revival

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Pendulum / Willy and the Poor Boys / Green River / Creedence Clearwater Revival / Cosmo’s Factory / Mardi Gras.

Audio en Video Keep On Chooglin’
van Creedence Clearwater Revival

Liedtekst Keep On Chooglin’
van Creedence Clearwater Revival

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Keep On Chooglin’ bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Keep On Chooglin’" is geschreven door John Fogerty. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Creedence Clearwater Revival

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week