Someday Never Comes: Vertaling en tekst - Creedence Clearwater Revival

De vertaling van Someday Never Comes - Creedence Clearwater Revival in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Someday Never Comes - Creedence Clearwater Revival in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Someday Never Comes

Creedence Clearwater Revival heeft een nieuwe liedje getiteld 'Someday Never Comes' afkomstig van het album 'Mardi Gras' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 9 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van Creedence Clearwater Revival

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Pendulum / Willy and the Poor Boys / Bayou Country / Green River / Creedence Clearwater Revival / Cosmo’s Factory.

Audio en Video Someday Never Comes
van Creedence Clearwater Revival

Liedtekst Someday Never Comes
van Creedence Clearwater Revival

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Someday Never Comes hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Someday Never Comes" is geschreven door John Fogerty. Het label is "Fantasy Records". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Creedence Clearwater Revival

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week