Proud Mary: Vertaling en tekst - Creedence Clearwater Revival

De vertaling van Proud Mary - Creedence Clearwater Revival in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Proud Mary - Creedence Clearwater Revival in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Proud Mary

Creedence Clearwater Revival heeft een nieuwe liedje getiteld 'Proud Mary' afkomstig van het album 'Bayou Country' gepubliceerd Vrijdag 30 April 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 11 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Proud Mary

Andere albums van Creedence Clearwater Revival

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Pendulum / Willy and the Poor Boys / Green River / Creedence Clearwater Revival / Cosmo’s Factory / Mardi Gras.

Audio en Video Proud Mary
van Creedence Clearwater Revival

Liedtekst Proud Mary
van Creedence Clearwater Revival

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Proud Mary bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Proud Mary" is geschreven door John Fogerty. Het label is "Fantasy Records". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Creedence Clearwater Revival

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week