Vertaling in Nederlands van de teksten van de buitenlandse liedjes - BeatGOGO.nl

Pendulum, album van Creedence Clearwater Revival: lijstvan de liedjes envertaling tekst

Informatie over het album Pendulum van Creedence Clearwater Revival

We presenteren het nieuwe album van Creedence Clearwater Revival getiteld Pendulum. Het album is uitgebracht op Maandag 7 December 1970.
Creedence Clearwater Revival was een beroemde rootsrockband die werd opgericht in Californië, VS en waren actief van 1967-1972. Hun leden bestonden uit zanger / leadgitarist John Fogerty, zijn broer en ritmegitarist Tom Fogerty, bassist Stu Cook en drummer Doug Clifford. Ze produceerden zeven studioalbums en verkochten alleen al in de VS meer dan 26 miljoen exemplaren. Ondanks dat ze uit de Bay Area kwamen, weerspiegelden hun teksten vaak die van een band uit het zuiden van de VS, want ze draaiden om bayous, meerval, de rivier de Mississippi en andere populaire elementen van de iconografie in het zuiden van de Verenigde Staten, evenals politiek en sociaal bewust. teksten over onderwerpen als de oorlog in Vietnam. We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Willy and the Poor Boys / Bayou Country / Green River / Creedence Clearwater Revival / Cosmo’s Factory / Mardi Gras.
De 13 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:
Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door Creedence Clearwater Revival. Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Sommige teksten en vertalingen van Creedence Clearwater Revival

Tot nu toe heb je
225
vertalingen van liedjes verbeterd
Bedankt!