Run Through The Jungle: Vertaling en tekst - Creedence Clearwater Revival

De vertaling van Run Through The Jungle - Creedence Clearwater Revival in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Run Through The Jungle - Creedence Clearwater Revival in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Run Through The Jungle

Run Through The Jungle is de nieuwe single vanCreedence Clearwater Revival afkomstig van het album 'Cosmo’s Factory'.

Dit is de lijst van de 10 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Creedence Clearwater Revival

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Pendulum / Willy and the Poor Boys / Bayou Country / Green River / Creedence Clearwater Revival / Mardi Gras.

Audio en Video Run Through The Jungle
van Creedence Clearwater Revival

Liedtekst Run Through The Jungle
van Creedence Clearwater Revival

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Run Through The Jungle bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Run Through The Jungle" is geschreven door John Fogerty. Het label is "Fantasy Records". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Creedence Clearwater Revival

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week