I Put A Spell On You: Vertaling en tekst - Creedence Clearwater Revival

De vertaling van I Put A Spell On You - Creedence Clearwater Revival in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van I Put A Spell On You - Creedence Clearwater Revival in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

I Put A Spell On You

We presenteren de tekst en de vertaling van I Put A Spell On You, een nieuw lied gecreëerd door Creedence Clearwater Revival afkomstig van het album 'Creedence Clearwater Revival'

Het album bestaat uit 10 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Call It Pretending

Andere albums van Creedence Clearwater Revival

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Pendulum / Willy and the Poor Boys / Bayou Country / Green River / Cosmo’s Factory / Mardi Gras.

Audio en Video I Put A Spell On You
van Creedence Clearwater Revival

Liedtekst I Put A Spell On You
van Creedence Clearwater Revival

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van I Put A Spell On You bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "I Put A Spell On You" is geschreven door Herb Slotkin e Screaminu2019 Jay Hawkins. Het label is "Fantasy Records". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Creedence Clearwater Revival

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week