I Heard It Through The Grapevine: Vertaling en tekst - Creedence Clearwater Revival

De vertaling van I Heard It Through The Grapevine - Creedence Clearwater Revival in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van I Heard It Through The Grapevine - Creedence Clearwater Revival in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

I Heard It Through The Grapevine

Creedence Clearwater Revival heeft een nieuwe liedje getiteld 'I Heard It Through The Grapevine' afkomstig van het album 'Cosmo’s Factory' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 10 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Creedence Clearwater Revival

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Pendulum / Willy and the Poor Boys / Bayou Country / Green River / Creedence Clearwater Revival / Mardi Gras onthouden.

Audio en Video I Heard It Through The Grapevine
van Creedence Clearwater Revival

Liedtekst I Heard It Through The Grapevine
van Creedence Clearwater Revival

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van I Heard It Through The Grapevine bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "I Heard It Through The Grapevine" is geschreven door Barrett Strong e Norman Whitfield. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Creedence Clearwater Revival

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week