Tell Me A Lie: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van Tell Me A Lie - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Tell Me A Lie - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Tell Me A Lie

Tell Me A Lie is de nieuwe single vanOne Direction afkomstig van het album 'Up All Night' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021.

Het album bestaat uit 15 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van One Direction

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Made in the A.M. / Midnight Memories / FOUR / Take Me Home / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single onthouden.

Audio en Video Tell Me A Lie
van One Direction

Liedtekst Tell Me A Lie
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Tell Me A Lie bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Tell Me A Lie" is geschreven door Kelly Clarkson, Shep Solomon e Tom Meredith. Het label is "Syco Records e Columbia Records". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week