Rock Me: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van Rock Me - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Rock Me - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Rock Me

We presenteren de tekst en de vertaling van Rock Me, een nieuw lied gecreëerd door One Direction afkomstig van het album 'Take Me Home'

De 15 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van One Direction

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Made in the A.M. / Midnight Memories / Up All Night / FOUR / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single onthouden.

Audio en Video Rock Me
van One Direction

Liedtekst Rock Me
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Rock Me hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Rock Me" is geschreven door Peter Svensson, Dr. Luke, Sam Hollander, Cirkut e Kool Kojak. Het label is "Syco Records e Columbia Records". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week