Truly Madly Deeply: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van Truly Madly Deeply - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Truly Madly Deeply - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Truly Madly Deeply

We presenteren de tekst en de vertaling van Truly Madly Deeply, een nieuw lied gecreëerd door One Direction afkomstig van het album 'Take Me Home'

Het album bestaat uit 15 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van One Direction

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Made in the A.M. / Midnight Memories / Up All Night / FOUR / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single.

Audio en Video Truly Madly Deeply
van One Direction

Liedtekst Truly Madly Deeply
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Truly Madly Deeply hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Truly Madly Deeply" is geschreven door Lindy Robbins, Trevor Dahl e Toby Gad. Het label is "Syco Records e Columbia Records". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week