Irresistible: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van Irresistible - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Irresistible - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Irresistible

We presenteren de tekst en de vertaling van Irresistible, een nieuw lied gecreëerd door One Direction afkomstig van het album 'Take Me Home'

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van One Direction

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Made in the A.M. / Midnight Memories / Up All Night / FOUR / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single.

Audio en Video Irresistible
van One Direction

Liedtekst Irresistible
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Irresistible hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Irresistible" is geschreven door Tom Fletcher, Louis Tomlinson, Niall Horan, Danny Jones, ZAYN, Dougie Poynter, Harry Styles e Liam Payne. Het label is "Syco Records e Columbia Records". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week