Kiss You: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van Kiss You - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Kiss You - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Kiss You

Kiss You is de nieuwe single vanOne Direction afkomstig van het album 'Take Me Home'.

De 15 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van One Direction

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Made in the A.M. / Midnight Memories / Up All Night / FOUR / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single onthouden.

Audio en Video Kiss You
van One Direction

Liedtekst Kiss You
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Kiss You bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Kiss You" is geschreven door Carl Falk, Albin Nedler, Savan Kotecha, Kristian Lundin, Rami, Shellback e BONN. Het label is "Syco Records e Columbia Records". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week