They Don’t Know About Us: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van They Don’t Know About Us - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van They Don’t Know About Us - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

They Don’t Know About Us

We presenteren de tekst en de vertaling van They Don’t Know About Us, een nieuw lied gecreëerd door One Direction afkomstig van het album 'Take Me Home'

De 15 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van One Direction

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Made in the A.M. / Midnight Memories / Up All Night / FOUR / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single.

Audio en Video They Don’t Know About Us
van One Direction

Liedtekst They Don’t Know About Us
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer They Don’t Know About Us hosten.

KREDIETEN

Het nummer "They Don’t Know About Us" is geschreven door Tommy Lee James, Tommy P. Gregersen, Tebey e Peter Wallevik. Het label is "Syco Records e Columbia Records". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week