Temptation: Vertaling en tekst - Diana Krall

De vertaling van Temptation - Diana Krall in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Temptation - Diana Krall in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Temptation

Diana Krall heeft een nieuwe liedje getiteld 'Temptation' afkomstig van het album 'The Girl in the Other Room' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 14 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:
  • Narrow Daylight

Andere albums van Diana Krall

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: The Look of Love / Quiet Nights / Wallflower / Love Scenes / When I Look in Your Eyes / Live in Paris / Turn Up the Quiet / This Dream of You / Only Trust Your Heart / Christmas Songs.

Audio en Video Temptation
van Diana Krall

Liedtekst Temptation
van Diana Krall

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Temptation hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Temptation" is geschreven door Tom Waits. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Diana Krall

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week