No Moon At All: Vertaling en tekst - Diana Krall

De vertaling van No Moon At All - Diana Krall in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van No Moon At All - Diana Krall in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

No Moon At All

We presenteren de tekst en de vertaling van No Moon At All, een nieuw lied gecreëerd door Diana Krall afkomstig van het album 'Turn Up the Quiet'

De 11 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:
  • Like Someone in Love

Andere albums van Diana Krall

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als The Look of Love / Quiet Nights / Wallflower / Love Scenes / When I Look in Your Eyes / Live in Paris / This Dream of You / The Girl in the Other Room / Only Trust Your Heart / Christmas Songs onthouden.

Audio en Video No Moon At All
van Diana Krall

Liedtekst No Moon At All
van Diana Krall

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer No Moon At All hosten.

KREDIETEN

Het nummer "No Moon At All" is geschreven door David Mann e Redd Evans. Het label is "Verve Records". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Diana Krall

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week