Like Someone In Love: Vertaling en tekst - Diana Krall

De vertaling van Like Someone In Love - Diana Krall in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Like Someone In Love - Diana Krall in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Like Someone In Love

Diana Krall heeft een nieuwe liedje getiteld 'Like Someone In Love' afkomstig van het album 'Turn Up the Quiet' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 11 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:
  • Like Someone in Love

Andere albums van Diana Krall

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als The Look of Love / Quiet Nights / Wallflower / Love Scenes / When I Look in Your Eyes / Live in Paris / This Dream of You / The Girl in the Other Room / Only Trust Your Heart / Christmas Songs onthouden.

Audio en Video Like Someone In Love
van Diana Krall

Liedtekst Like Someone In Love
van Diana Krall

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Like Someone In Love hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Like Someone In Love" is geschreven door Jimmy Van Heusen e Johnny Burke. Het label is "Verve Records". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Diana Krall

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week