’s Wonderful: Vertaling en tekst - Diana Krall

De vertaling van ’s Wonderful - Diana Krall in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van ’s Wonderful - Diana Krall in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

’s Wonderful

Diana Krall heeft een nieuwe liedje getiteld '’s Wonderful' afkomstig van het album 'The Look of Love' gepubliceerd Maandag 3 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 13 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • I Remember You
  • The Look of Love

Andere albums van Diana Krall

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Quiet Nights / Wallflower / Love Scenes / When I Look in Your Eyes / Live in Paris / Turn Up the Quiet / This Dream of You / The Girl in the Other Room / Only Trust Your Heart / Christmas Songs onthouden.

Audio en Video ’s Wonderful
van Diana Krall

Liedtekst ’s Wonderful
van Diana Krall

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van ’s Wonderful bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "’s Wonderful" is geschreven door George Gershwin e Ira Gershwin. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Diana Krall

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week