Narrow Daylight: Vertaling en tekst - Diana Krall

De vertaling van Narrow Daylight - Diana Krall in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Narrow Daylight - Diana Krall in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Narrow Daylight

Narrow Daylight is de nieuwe single vanDiana Krall afkomstig van het album 'The Girl in the Other Room'.

Dit is de lijst van de 14 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:
  • Narrow Daylight

Andere albums van Diana Krall

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als The Look of Love / Quiet Nights / Wallflower / Love Scenes / When I Look in Your Eyes / Live in Paris / Turn Up the Quiet / This Dream of You / Only Trust Your Heart / Christmas Songs onthouden.

Audio en Video Narrow Daylight
van Diana Krall

Liedtekst Narrow Daylight
van Diana Krall

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Narrow Daylight hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Narrow Daylight" is geschreven door Elvis Costello e Diana Krall. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Diana Krall

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week