The Mistake: Vertaling en tekst - Manchester Orchestra

De vertaling van The Mistake - Manchester Orchestra in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van The Mistake - Manchester Orchestra in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

The Mistake

We presenteren de tekst en de vertaling van The Mistake, een nieuw lied gecreëerd door Manchester Orchestra afkomstig van het album 'A Black Mile to the Surface' gepubliceerd Zaterdag 8 Juli 2023

Dit is de lijst van de 11 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Manchester Orchestra

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: The Million Masks of God.

Audio en Video The Mistake
van Manchester Orchestra

Liedtekst The Mistake
van Manchester Orchestra

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van The Mistake bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "The Mistake" is geschreven door Andy Hull. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Manchester Orchestra

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week