The Alien: Vertaling en tekst - Manchester Orchestra

De vertaling van The Alien - Manchester Orchestra in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van The Alien - Manchester Orchestra in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

The Alien

The Alien is de nieuwe single vanManchester Orchestra afkomstig van het album 'A Black Mile to the Surface' gepubliceerd Zaterdag 1 Mei 2021.

Dit is de lijst van de 11 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Manchester Orchestra

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: The Million Masks of God.

Audio en Video The Alien
van Manchester Orchestra

Liedtekst The Alien
van Manchester Orchestra

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van The Alien bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "The Alien" is geschreven door Andy Hull. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Manchester Orchestra

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week