The Grocery: Vertaling en tekst - Manchester Orchestra

De vertaling van The Grocery - Manchester Orchestra in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van The Grocery - Manchester Orchestra in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

The Grocery

Manchester Orchestra heeft een nieuwe liedje getiteld 'The Grocery' afkomstig van het album 'A Black Mile to the Surface' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 11 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Manchester Orchestra

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: The Million Masks of God.

Audio en Video The Grocery
van Manchester Orchestra

Liedtekst The Grocery
van Manchester Orchestra

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van The Grocery bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "The Grocery" is geschreven door Andy Hull. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Manchester Orchestra

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week