The Rose: Vertaling en tekst - André Rieu

De vertaling van The Rose - André Rieu in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van The Rose - André Rieu in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

The Rose

André Rieu heeft een nieuwe liedje getiteld 'The Rose' afkomstig van het album 'Romantic Paradise' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 3 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • The Rose

Andere albums van André Rieu

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Songs From My Heart / Strauß & Co / André Rieu Celebrates Abba / You’ll Never Walk Alone / New York Memories / Das Jahrtausendfest onthouden.

Audio en Video The Rose
van André Rieu

Liedtekst The Rose
van André Rieu

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van The Rose bevatten.

KREDIETEN

Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van André Rieu

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week