The Winner Takes It All: Vertaling en tekst - André Rieu

De vertaling van The Winner Takes It All - André Rieu in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van The Winner Takes It All - André Rieu in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

The Winner Takes It All

André Rieu heeft een nieuwe liedje getiteld 'The Winner Takes It All' afkomstig van het album 'André Rieu Celebrates Abba' gepubliceerd Zaterdag 1 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 1 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van André Rieu

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Songs From My Heart / Strauß & Co / Romantic Paradise / You’ll Never Walk Alone / New York Memories / Das Jahrtausendfest onthouden.

Audio en Video The Winner Takes It All
van André Rieu

Liedtekst The Winner Takes It All
van André Rieu

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van The Winner Takes It All bevatten.

KREDIETEN

Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van André Rieu

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week