Nearer My God To Thee: Vertaling en tekst - André Rieu

De vertaling van Nearer My God To Thee - André Rieu in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Nearer My God To Thee - André Rieu in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Nearer My God To Thee

Nearer My God To Thee is de nieuwe single vanAndré Rieu afkomstig van het album 'You’ll Never Walk Alone' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021.

Dit is de lijst van de 2 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van André Rieu

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Songs From My Heart / Strauß & Co / André Rieu Celebrates Abba / Romantic Paradise / New York Memories / Das Jahrtausendfest onthouden.

Audio en Video Nearer My God To Thee
van André Rieu

Liedtekst Nearer My God To Thee
van André Rieu

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Nearer My God To Thee bevatten.

KREDIETEN

Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van André Rieu

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week