Second Waltz: Vertaling en tekst - André Rieu

De vertaling van Second Waltz - André Rieu in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Second Waltz - André Rieu in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Second Waltz

André Rieu heeft een nieuwe liedje getiteld 'Second Waltz' afkomstig van het album 'Strauß & Co' gepubliceerd Vrijdag 30 April 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 1 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van André Rieu

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Songs From My Heart / André Rieu Celebrates Abba / Romantic Paradise / You’ll Never Walk Alone / New York Memories / Das Jahrtausendfest.

Audio en Video Second Waltz
van André Rieu

Liedtekst Second Waltz
van André Rieu

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Second Waltz hosten.

KREDIETEN

Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van André Rieu

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week