Let Me Let You Down: Vertaling en tekst - The Teskey Brothers

De vertaling van Let Me Let You Down - The Teskey Brothers in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Let Me Let You Down - The Teskey Brothers in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Let Me Let You Down

We presenteren de tekst en de vertaling van Let Me Let You Down, een nieuw lied gecreëerd door The Teskey Brothers afkomstig van het album 'Run Home Slow' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021

De 11 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van The Teskey Brothers

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Half Mile Harvest (Deluxe).

Audio en Video Let Me Let You Down
van The Teskey Brothers

Liedtekst Let Me Let You Down
van The Teskey Brothers

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Let Me Let You Down bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Let Me Let You Down" is geschreven door Josh Teskey, Liam Gough, Brendan Love e Sam Teskey. Het label is "Glassnote Records". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van The Teskey Brothers

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week