Hold Me: Vertaling en tekst - The Teskey Brothers

De vertaling van Hold Me - The Teskey Brothers in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Hold Me - The Teskey Brothers in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Hold Me

Hold Me is de nieuwe single vanThe Teskey Brothers afkomstig van het album 'Run Home Slow' gepubliceerd Donderdag 29 April 2021.

Dit is de lijst van de 11 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van The Teskey Brothers

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Half Mile Harvest (Deluxe).

Audio en Video Hold Me
van The Teskey Brothers

Liedtekst Hold Me
van The Teskey Brothers

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Hold Me bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Hold Me" is geschreven door Sam Teskey, Liam Gough, Josh Teskey e Brendan Love. Het label is "Glassnote Records". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van The Teskey Brothers

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week