Carry You: Vertaling en tekst - The Teskey Brothers

De vertaling van Carry You - The Teskey Brothers in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Carry You - The Teskey Brothers in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Carry You

The Teskey Brothers heeft een nieuwe liedje getiteld 'Carry You' afkomstig van het album 'Run Home Slow' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 11 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van The Teskey Brothers

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Half Mile Harvest (Deluxe).

Audio en Video Carry You
van The Teskey Brothers

Liedtekst Carry You
van The Teskey Brothers

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Carry You bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Carry You" is geschreven door Brendan Love, Sam Teskey, Liam Gough e Josh Teskey. Het label is "Glassnote Records". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van The Teskey Brothers

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week