The Scientist: Vertaling en tekst - Corinne Bailey Rae

De vertaling van The Scientist - Corinne Bailey Rae in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van The Scientist - Corinne Bailey Rae in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

The Scientist

We presenteren de tekst en de vertaling van The Scientist, een nieuw lied gecreëerd door Corinne Bailey Rae afkomstig van het album 'Fifty Shades Darker (Original Motion Picture Soundtrack)' gepubliceerd Vrijdag 30 April 2021

Andere albums van Corinne Bailey Rae

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Corinne Bailey Rae / The Heart Speaks in Whispers.

Audio en Video The Scientist
van Corinne Bailey Rae

Liedtekst The Scientist
van Corinne Bailey Rae

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer The Scientist hosten.

KREDIETEN

Het nummer "The Scientist" is geschreven door Guy Berryman, Jonny Buckland, Chris Martin e Will Champion. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.