Do You Ever Think Of Me?: Vertaling en tekst - Corinne Bailey Rae

De vertaling van Do You Ever Think Of Me? - Corinne Bailey Rae in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Do You Ever Think Of Me? - Corinne Bailey Rae in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Do You Ever Think Of Me?

We presenteren de tekst en de vertaling van Do You Ever Think Of Me?, een nieuw lied gecreëerd door Corinne Bailey Rae afkomstig van het album 'The Heart Speaks in Whispers' gepubliceerd Zaterdag 1 Mei 2021

Het album bestaat uit 15 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • Do You Ever Think of Me?
  • Green Aphrodisiac

Andere albums van Corinne Bailey Rae

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Corinne Bailey Rae.

Audio en Video Do You Ever Think Of Me?
van Corinne Bailey Rae

Liedtekst Do You Ever Think Of Me?
van Corinne Bailey Rae

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Do You Ever Think Of Me? bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Do You Ever Think Of Me?" is geschreven door Valerie Simpson, Curtis Mayfield e Corinne Bailey Rae. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.