Like A Star: Vertaling en tekst - Corinne Bailey Rae

De vertaling van Like A Star - Corinne Bailey Rae in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Like A Star - Corinne Bailey Rae in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Like A Star

Like A Star is de nieuwe single vanCorinne Bailey Rae afkomstig van het album 'Corinne Bailey Rae' gepubliceerd Vrijdag 30 April 2021.

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Corinne Bailey Rae

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: The Heart Speaks in Whispers.

Audio en Video Like A Star
van Corinne Bailey Rae

Liedtekst Like A Star
van Corinne Bailey Rae

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Like A Star bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Like A Star" is geschreven door Corinne Bailey Rae. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.