Hello Happiness: Vertaling en tekst - Chaka Khan

De vertaling van Hello Happiness - Chaka Khan in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Hello Happiness - Chaka Khan in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Hello Happiness

Chaka Khan heeft een nieuwe liedje getiteld 'Hello Happiness' afkomstig van het album 'Hello Happiness' gepubliceerd Woensdag 28 April 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 7 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van Chaka Khan

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Naughty / The Woman I Am / Chaka / I Feel for You / Funk This onthouden.

Audio en Video Hello Happiness
van Chaka Khan

Liedtekst Hello Happiness
van Chaka Khan

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Hello Happiness hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Hello Happiness" is geschreven door Switch, Sam Wilkes, Thomas Gill, Chaka Khan e Sarah Ruba. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Chaka Khan

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week