Disrespectful: Vertaling en tekst - Chaka Khan

De vertaling van Disrespectful - Chaka Khan in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Disrespectful - Chaka Khan in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Disrespectful

We presenteren de tekst en de vertaling van Disrespectful, een nieuw lied gecreëerd door Chaka Khan afkomstig van het album 'Funk This'

Dit is de lijst van de 13 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Chaka Khan

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Hello Happiness / Naughty / The Woman I Am / Chaka / I Feel for You onthouden.

Audio en Video Disrespectful
van Chaka Khan

Liedtekst Disrespectful
van Chaka Khan

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Disrespectful bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Disrespectful" is geschreven door Mary J. Blige, Terry Lewis, Iz Avila, Dave Young, Bobby Ross Avila e Jimmy Jam. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Chaka Khan

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week