Move Me No Mountain: Vertaling en tekst - Chaka Khan

De vertaling van Move Me No Mountain - Chaka Khan in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Move Me No Mountain - Chaka Khan in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Move Me No Mountain

Chaka Khan heeft een nieuwe liedje getiteld 'Move Me No Mountain' afkomstig van het album 'Naughty' gepubliceerd Dinsdag 4 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 10 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:
  • Papillon

Andere albums van Chaka Khan

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Hello Happiness / The Woman I Am / Chaka / I Feel for You / Funk This.

Audio en Video Move Me No Mountain
van Chaka Khan

Liedtekst Move Me No Mountain
van Chaka Khan

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Move Me No Mountain hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Move Me No Mountain" is geschreven door Aaron Schroeder e Jerry Ragovoy. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Chaka Khan

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week