These Open Arms: Vertaling en tekst - Bon Jovi

De vertaling van These Open Arms - Bon Jovi in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van These Open Arms - Bon Jovi in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

These Open Arms

We presenteren de tekst en de vertaling van These Open Arms, een nieuw lied gecreëerd door Bon Jovi afkomstig van het album 'Have A Nice Day' gepubliceerd Maandag 3 Mei 2021

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • Welcome To Wherever You Are

Andere albums van Bon Jovi

Audio en Video These Open Arms
van Bon Jovi

Liedtekst These Open Arms
van Bon Jovi

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van These Open Arms bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "These Open Arms" is geschreven door Desmond Child e Jon Bon Jovi. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Bon Jovi

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week