When We Were Beautiful: Vertaling en tekst - Bon Jovi

De vertaling van When We Were Beautiful - Bon Jovi in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van When We Were Beautiful - Bon Jovi in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

When We Were Beautiful

We presenteren de tekst en de vertaling van When We Were Beautiful, een nieuw lied gecreëerd door Bon Jovi afkomstig van het album 'The Circle'

Dit is de lijst van de 11 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Bon Jovi

Audio en Video When We Were Beautiful
van Bon Jovi

Liedtekst When We Were Beautiful
van Bon Jovi

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van When We Were Beautiful bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "When We Were Beautiful" is geschreven door Richie Sambora, Billy Falcon e Jon Bon Jovi. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Bon Jovi

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week