Luci D'america: Vertaling en tekst - Ligabue

De vertaling van Luci D'america - Ligabue in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Luci D'america - Ligabue in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Luci D'america

We presenteren de tekst en de vertaling van Luci D'america, een nieuw lied gecreëerd door Ligabue afkomstig van het album 'Start' gepubliceerd Woensdag 28 April 2021

De 10 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Ligabue

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Arrivederci, mostro! / Mondovisione / Giro del mondo / Lambrusco, coltelli, rose & pop corn / Buon compleanno Elvis / Made In Italy.

Audio en Video Luci D'america
van Ligabue

Liedtekst Luci D'america
van Ligabue

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Luci D'america bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Luci D'america" is geschreven door Ligabue. Het label is "Zoo Aperto e Warner Music Group". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Ligabue

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week